Izdavačka kuća Fokalizator nastupiće na Internacionalnom sajmu knjiga u Podgorici, koji će se u Bemax areni održavati od 18. do 22. oktobra.

Izdanja naše kuće biće izložena na posebnom štandu, a osim na taj način podgorička publika biće u prilici da upozna i čuje naše saradnike, autore i članove redakcije časopisa Fokalizator kroz četiri promocije koje je Sekretarijat za kulturu i sport Glavnoga grada Podgorice uvrstio u prateći program ISK.   

Najprije će u četvrtak, 20. oktobra, u 19 sati biti održana promocija trećega toma Sabranih pripovjedaka Milovana Đilasa, a o toj publikaciji govoriće Vladimir Vojinović, Dragana Erjavšek i Adnan Prekić.

Za subotu su predviđene tri promocije koje je predložila izdavačka kuća Fokalizator.

U 13 sati biće održana promocija romana “Dva talasa” Dragane Kršenković Brković a sa autorkom će razgovor voditi Aleksandra Batrićević Nikčević.

Kasnije toga dana, u 18 sati, svoju knjigu ,,Čekajući Dylana Doga u Srebrenici“ predstaviće Dragan Bursać, a razgovor s njim vodiće Andrej Nikolaidis.

U 20 sati istoga dana Andrej Nikolaidis promovisaće roman ,,Anomalija“, koji je nedavno objavila naša izdavačka kuća, a moderator te promocije biće Dragan Bursać.

Pokrovitelj Internacionalnoga sajma knjiga je Sekretarijat za kulturu i sport Glavnoga grada Podgorice.